HET BOEK BESTELLEN

Bestel het boek gemakkelijk online via BoekScout en krijg het boek binnen 5 - 7 werkdagen netjes thuis bezorgd. Ook is het boek online te bestellen via Bol.com en via Vrolijk, de roze boeken- en filmspecialist. Of vraag naar het boek bij een boekhandel in de stad! Er is er altijd wel eentje in de buurt!

 

De levertijd van het boek ligt tussen de 5 - 7 werkdagen. Dit omdat het drukken van een hard-cover boek wat langer duurt en omdat BoekScout middels Printing On Demand werkt. Een boek wordt zodoende pas gedrukt als het is gekocht. Dit proces is duurzamer omdat er geen overbodige voorraad ontstaat en er minder papier wordt verspild. Mocht er een situatie zijn dat u echt niet 5 - 7 dagen kan wachten neem dan even contact op via het contactformulier. Er valt altijd wel iets te regelen!

 

Specificaties

Titel: Helden van de Regenboog

Auteur: Arjan van der Sluis
Illustraties: Esther Bakker
Uitgeverij: BoekScout

ISBN: 978-94-640-3074-7
Bindwijze: Hardcover
Pagina's: 104

Afmetingen:  16 x 24 x 1,2 cm

Verschijningsdatum: maart 2020

Prijs: 22,95 (inclusief verzendkosten!)

 

ATHENAEUM BOEKHANDEL

"Hè, hè, eindelijk een kinderboek over diversiteit en moderne gezinnen waarin niet zwaar wordt gedaan! Een positief verhaal over liefde, hoop, trots, vreugde en geluk. Prachtig geïllustreerd. Iedereen is gelijk!"

 

- April 2020 - 

BOEKSCOUT

"Zijn vooruitstrevende boodschap weet Arjan van der Sluis op originele wijze te presenteren aan een jong publiek, door de superkrachten van de hoofdpersonages en de prachtige afbeeldingen die in het verhaal zijn verwerkt."

 

- April 2020 -

ZIJ AAN ZIJ

"Over helden gesproken…. 

Helden van de Regenboog

Een bijzonder kinderboek waarin het draait om diversiteit en gelijkheid."

 

- Maart 2020 -